Beoordelingen

Bent u ook enthousiast over de samenwerking met ons als bedrijf? En mag ik u als referentie gebruiken om anderen te laten zien wat we voor hen kunnen betekenen? Laat dan in het formulier uw beoordeling achter.

Badkamermeubel, snel, netjes

★★★★☆
4 5 1
Bij mij moest een badkamermeubel opgehangen worden en kraan gemonteerd. Dit was snel gebeurd en er werd netjes gewerkt (stof en troep oogeruimd) de bestaande kraan was lek en ook dat werd ter plekke gefixed.

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Wat een fijn bedrijf! Niet alleen omdat ze hun werk super goed doen, maar het zijn ook nog eens hele aardige mannen, ontzettend klantvriendelijk, komen hun afspraken na en proberen altijd tijd voor je vrij te maken. Ze hebben me al meerdere keren uit de ellende gehaald na een overstroming, verstopping en stormschade. Groetjes van een hele tevreden klant

lekkage douche

★★★★★
5 5 1
Super tevreden, kon snel een afspraak maken. Erg vriendelijk en goed meedenken hoe het probleem op te lossen. Keurig werk geleverd!! Dit adres blijven we bewaren!! Zeer aan te bevelen.

Gesprongen waterleiding

★★★★★
5 5 1
Na een gesprongen leiding kon er ondanks een volle agenda toch op korte termijn tijd vrijgemaakt worden. Een zeldzame combinatie van vakmanschap, betrokkenheid en vriendelijkheid. Fantastisch!

plaatsing nieuwe wastfel

★★★★★
5 5 1
Een uniek bedrijf met eerlijke en vrolijke mensen. Alle materialen bij zich. Kunde en overleg, keurig werken, afvoer oude materialen. Ik ben dol enthousiast dat zulke bedrijven bestaan. Ik ben blij RIK

Lekkage

★★★★★
5 5 1
Zéér tevreden en blij met de manier en snelheid waarmee de lekkages zijn verholpen.

Lekkage

★★★★★
5 5 1
Ondanks hun drukke agenda toch even tijd gevonden om onze acute lekkage te verhelpen. Wereldbedrijf en supervriendelijke vader en zoon

van harte aanbevolen!

★★★★★
5 5 1
We hebben inmiddels diverse werkzaamheden door Van den Berg laten uitvoeren. Van nieuwe dakbedekking tot een kleine lekkage in de keuken. We zijn super tevreden! Ze zijn goed bereikbaar, heel vriendelijk, nemen de tijd voor je en werken erg netjes en zijn betrouwbaar in hun afspraken. Als iets nog niet direct vervangen hoeft te worden zijn ze ook eerlijk in hun adviezen. Prachtig familiebedrijf!


Beoordelings Formulier:

Uw naam
Uw email
Onderwerp
Cijfer
Uw beoordeling